Viestikunkku.fi-palvelun käyttöehdot

Käyttöehdot ovat voimassa 1. tammikuuta 2006 alkaen (päivitetty 20. heinäkuuta 2007).

Kaikkien palvelun käyttäjien ja jäsenien täytyy hyväksyä seuraavat käyttöehdot:

1. Rekisteröityminen on ehdottomasti sallittua vain omalla matkapuhelinnumerollasi. Annettujen henkilötietojen täytyy täsmätä liittymän omistajaan. Tallennamme tietokantaamme käytetyt IP-osoitteet ja seuraamme rekisteröitymisiä. Väärinkäytökset saattavat johtaa rikosoikeudellisiin toimiin.

2. Jokaisella käyttäjällä saa olla ainoastaan yksi (1) Viestikunkku-tili käytössään.

3. Liittymällä jäseneksi sitoudut käyttämään palvelua vain henkilökohtaiseen viestintään. Mainoksien, häiritsevän materiaalin tai Suomen lain kanssa ristiriidassa olevan sisällön lähettäminen on ehdottomasti kielletty.

4. Haluamme tarjota jatkossakin ilmaisia palveluita jäsenillemme, joten joudumme puuttumaan ankarasti kaikkiin väärinkäytöksiin. Sääntöjen rikkomuksista saattaa seurata rikosoikeudelinen vastuu ja korvausvelvollisuus aiheutetusta haitasta.

5. Kun hankit palvelulle uusia jäseniä, on tärkeää, että kutsut mukaan vain sellaisia käyttäjiä, jotka tunnet tai tiedät henkilökohtaisesti tai että laitat viestisi vain omille sivuillesi. Viestikunkku ei hyväksy esimerkiksi massapostituksia sähköpostiosoitteisiin (spam) uusien jäsenien hankkimiseksi.

6. Viestikunkulla on oikeus irtisanoa palvelua väärinkäyttävän jäsenen tili ilman varoitusta. Tilin sulkeutuessa jäsen menettää myös keräämänsä krediitit.

7. Jäsenyys on 100% ilmainen.

8. Erityistarjoukset saattavat olla maksullisia (esimerkiksi lisäkrediittien ostaminen).

9. Palvelun käyttöön tarvittavat krediittimäärät saattavat tulevaisuudessa muuttua.

10. Viestikunkku ei voi taata täydellistä toimivuutta (esim. force majeure). Emme voi myöskään taata, että voit käyttää keräämäsi krediitit tulevaisuudessa.

11. Viestikunkku ja sen yhteistyökumppanit saavat lähettää jäsenille uutiskirjeen ja tarjouksia sekä sähköpostitse että tekstiviestillä.

12. Mahdollisissa riitatapauksissa ongelmat pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan Viestikunkun ja asiakkaan välillä.

13. Käyttöehdot saattavat myöhemmin muuttua. Käyttäjiä tiedotetaan mahdollisista muutoksista etukäteen.

Ilmaiset tekstiviestit Ruotsissa
Skicka gratis SMS i Sverige
Tietoa Viestikunkusta
Ansaitse rahaa mainostamalla Viestikunkkua kotisivullasi